KO SMO MI

Radionica SEBA CRASH BARS počela je sa radom 2010. godine u Beogradu. Bavi se specijalizovanom proizvodnjom zaštitne i pomoćne opreme za motorcikle.

U proizvodnom programu nalaze se proizvodi kao što su: crash bars, nosači bočnih i zadnjih kofera (top case), centralnih štendera, mini štendera za podmazivanje lanaca, garažnih štendera, nadogradnja kofera (korpice), itd.
Takođe vršimo prepravke i popravke pomenutih proizvoda drugih proizvođača.

Seba Crash Bars

TEHNOLOGIJA

Posedujemo alate za sledeće promere cevi: Ø18, Ø22 , Ø25, kao i za elipsoidne cevi 30 x15 sa debljinom zida od 1,5-1,7. Koristimo italijanske cevi koje dobavljamo preko firme Zenit. Cevi su po kvalitetu u rangu inostranih renomiranih proizvođača crash barova. Spajanje cevi vrši se zavarivanjem u tig postupku, prohrom žicom u zaštiti argon gasa, tako da su varena mesta antikorozivna i jača od bilo kog drugog postupka zavarivanja. Završni postupak farbanjem vršimo po želji kupca. Postoji i mogućnost plastikacije.

NAŠ PROCES SAVIJANJA CEVI

Savijanje cevi vršimo hladnim postupkom koristeći trnsku savijačicu, koja ne deformiše i ne ostavlja tragove nabora i slična oštećenja.